Foredrag

 

I denne uge står der salg af foredrag på min markedsføringsliste. Jeg vil såhhh gerne ud af min hule og fortælle omverdenen om baggrunden for bogen: Tag imod! Synes selv, at jeg har en masse på hjerte, som kan både hjælpe og inspirere andre iværksættere. Men det er svært. Ikke bare fordi der er mange spændende foredragsholdere og altså stor konkurrence, men også fordi mange af dem gør det ganske gratis eller blot for en flaske rødvin eller to. Især dem med anden indkomst end forfatterskabet. Der er ikke noget galt i det, heller ikke i at drikke rødvin, det gør jeg skam ofte, men for mig betyder foredrag og salg af bogen en indkomst, som det har været lidt småt med under skrivningen af bogen. Derfor er foredrag så vigtige i markedsføringen og på min bankkonto. Jeg har kun haft få småopgaver i min lille forretning ved siden af skrivning og produktion – mere var der ganske enkelt ikke plads til. Nåh jo, der var faktisk også plads til at skrive endnu en bog, som udkommer om to uger. Læs med næste gang om den proces.