Materialevurdering

I dag kom den så … lektørudtalelsen, som den også kaldes. En materialevurdering, så blandt andre bibliotekarerne hurtigt kan danne sig et indtryk af, hvilke bøger der udgives og hvilke bøger der skal/bør købes hjem til bibliotekernes hylder. Min lille bog anbefales at stå på alle større biblioteker – på hylde nummer 60.108.

Carsten Güllich-Nørby, som har vurderet bogen, skriver en fin beskrivelse og i resume sådan her: Inspirerende guide for iværksættere om hjælp fra mentor, coach og i netværk. Kan fx også bruges til en handelsskoleopgave!!!!! Hans vurdering lyder sådan: Sympatisk lille iværksætterguide med et klogt budskab om også at søge og tage imod hjælp fra andre.

Vil lige tilføje, at det skam ikke er alle forundt at få så fin en vurdering 🙂

I må gerne spørge efter den – Tag imod!, næste gang i kommer på jeres lokale bibliotek. Jo flere steder den står, jo flere udlån og dermed en – godt nok meget lille – indtjening til mig.