Påske

Tiden går stærkt og ja, nu er det snart påske. Det betyder varmere vejr og mere udeliv. Skønt.

Forleden fik jeg et påskeæg. Af en lidt anderledes slags. Jeg fik besked fra Dansk Forfatterforening om, at jeg kunne blive fuldgyldigt medlem af foreningen. Mod betaling selvfølgelig. Men da der er en række krav, som skal opfyldes for at blive optaget i de skrivendes fornemme klub, troede jeg ikke dette var muligt for mig. Det er det så, blandt andet fordi min bog: Tag imod! står på mange af landet biblioteker. Da jeg blev færdig med at sole mig i det lys og kalde mig selv FORFATTER, fik jeg i går brev fra Slots- og Kulturstyrelsen om, at jeg heller ikke i år når over minimumsgrænsen for udbetaling af bibliotekspenge. Godt så! Øv. Øv.

Men nu er der dømt fridage. Rigtig god påske til jer alle!