Det skriver han!

Henri Rix skriver en anmeldelse af min bog: Lort og lagkage … mit livs oprydning! En fin een af slagsen. Tak for det, Henri. Skønt at vide, at også mænd kan læse bogen og finde inspiration i den. Læs med her:

Kan en visuelt orienteret perfektionistisk kvinde med empati og hjemmelavet æblechutney inspirere dig i krigen mod “dagligdagens leverpostej”?

Historiens fortæller, Hanne, opnår bedre selvindsigt til at vælge og vælge fra – hun slår det uperfekte til og slår den indre kritiker ihjel. Ved handling skaber hun forvandling og fjerner dårlig energi – også selv om det betyder farvel til mennesker på sociale medier eller i det virkelige liv. En transformation fra bæredygtig til væredygtig.
En historie om at stå igennem, selv når man er bange. Om troen på intuitionen og om at finde ro. Om at finde noget, du måske ikke leder efter. Om at give dig selv anerkendelse og være den bedste udgave af dig selv. En historie, som handler om Hannes liv og forvandling – en bog, som inspirerer uden at komme med de færdige løsninger og skemaer, som gør traditionelle selvhjælpsbøger trættende i længden.
Jeg advarer om stærke og direkte beretninger fra bogen – en fortælleform med åbenhed og humor bringer dit eget liv på banen. Uundgåeligt. Mange tanker om dit eget liv vil uvilkårligt dukke frem undervejs – nu er du advaret. Inspirerende læsning hele vejen igennem en let, hurtig og afvekslende fortælling.

Jeg ønsker alle god læsning – det var en fornøjelse at læse bogen.
– Henri Rix