Iværkfætter

 

Trekantområdet har en Facebook side – Iver – iværkfætteren om iværksætteri – https://www.facebook.com/IVERi3/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf.

De kører lige nu en serie præsentationer med gode råd fra bogen: Tag imod. Det er jeg taknemmelig for. De sociale medier spiller jo en kæmpe rolle i markedsføringen af både bøger og alt andet. Min indsats for salg af bogen koncentrerer sig i øjeblikket om anmeldelser. Flere gratis eksemplarer er på vej ud til redaktører af diverse nyhedsmails og fbsider. Men inden jeg bruger penge på gammeldags porto og et styks produktionspris, spørger jeg lige først på en mail. Der er jo ingen grund til at smide penge eller tid efter uinteresserede personer!

Jeg har også brugt tid på at smide læseeksemplarer på steder, hvor der kommer mange fra min målgruppe. Lige nu overvejer jeg, om der kan være spændende butikker i nærheden, som kunne tænke sig at sælge bogen i kommission. Der er nok at se til!!!!