Det er ikke løgn!

Du har sikkert også svært ved at tro det, men det er ikke løgn! Og det er slet ikke en joke. Trykkeriet leverede 3. forsøg på bogen: Lort og lagkage, for en uge siden, og nu er de igang med 4. forsøg. Denne gang skal alle bøgerne syes sammen, for limningerne holder ikke. Slet ikke. Et trykkeri, som gang på gang løber tør for lim eller kvalificeret arbejdskraft. Det lyder jo som en joke.

Og nej, det er ikke fordi jeg allerede har solgt de tidligere leverede, var det da bare så vel, næh nej, den er slet ikke udgivet endnu og tre omgange bøger er skrottet. Planlagt udgivelse var den 4. januar. Jeg kan fortsat bare vente, til det behager trykkerne at få fingrene ud og levere en ordentlig bog, så det gør jeg så, mens alle mine frustrationer smides gennem luften og lander som malerstrøg på min væg.

Juridisk og psykisk hjælp søges!