Den lokale presse

 

Så kom der lidt i den lokale presse. Læs med her: http://ugeavisen.dk/kolding/Forfatter-Mange-flere-skal-tage-imod-den-gratis-hjaelp/artikel/317964 

En ud af tre pressemeddelelser, som jeg selv har sendt ud om bogen Tag imod!, er vel ikke så dårligt endda. Eller hvad? 

Det er en lang og sej kamp med markedsføring og salg. En ting er at få bogen skrevet og udgivet, noget helt andet er det, om bogen overhovedet kan sælges, så jeg kan få lidt penge i kassen efter måneders arbejde uden indkomst. Nu må vi se, jeg gør i hvert fald alt, hvad jeg kan. Bruger de sociale medier, skriver pressestof, holder kaffemøder, sender bøger til anmeldelse, kontakter folk i mit netværk, smider læseeksemplarer her og der. Tidskrævende, men nødvendigt, og faktisk meget sjovt, når det ind imellem lykkes. Pøj pøj til mig!!!