Ny plan!

Der er ikke noget som helst, der går efter min planlægning. I denne skønne forjuletid skulle jeg være i fuld gang med at markedsføre min næste bog, som (forhåbentlig) udkommer i starten af januar.  Jeg skulle have været på julegaveshopping, besøgt boder med julenisser, drukket juleøl og bagt småkager. Men, men, men. Som det meste i mit liv for tiden, går det ikke efter planen. I stedet går jeg rundt i mit hjem, og rundt og rundt. Det er nemlig det eneste, som jeg kan. Gå. Slentre. Jeg har fået et hold i lænden. Sådan et lændehold, mange oplever og som går væk efter et par dage eller et besøg hos kiropraktoren. Nej, nej. Jeg gør det ordentligt, og går nu ind i 3. uge. Kan ikke sidde, som i stående buffet, stående læsning, stående skrivning osv. Kan ikke gå hurtigt, kan knap nok løfte fødderne fra gulvet, som i ingen skovture eller frisk luft. Kan kun ligge fladt på ryggen og det sker så kun om natten, for det tager ca. 1-2 timer at komme op igen. Smerterne er konstante og ingen medicin hjælper. En ispose i buksebagen giver en kortvarig lindring, så det går jeg rundt med! PIV. Det er som at lukke en løve i bur. Pas på, når jeg igen lukkes ud. Lægen siger om et par uger, hvis ikke jeg er blevet sindsyg inden da, men i så fald lukker de mig nok bare ind et andet sted. Ny plan på vej…

Rigtig glædelig forjul til jer alle sammen.