Lortedag

Der er gode dage og der er lortedage. I går var en lortedag. 

Det er altid hårdt at lukke en bog. Lukke den, fordi den er færdig, og nu skal videre i sit liv til korrektur og grafiker. Nu er der ligesom ikke nogen vej tilbage. Ikke flere ideer, som kan skrives ind. Ikke mere at arbejde med. En afsked med noget, som har fyldt i mit liv det seneste halve år. Det er gjort, bogen er videre. Afsted med dig. Vi ses igen! 

I går fik jeg også besked om et dødsfald i yderkanten af familien. Farvel til dig også. Jeg fik afslag på et potentielt samarbejde. Nej tak, fra en tidligere skattet kollega, til en komsammen, som jeg står for. Nej til sygedagpenge og forsikringspenge i den sygeperiode, som heldigvis er overstået. Som om det ikke var nok på een dag, så trak de købere sig, som gennem en måned har vist interesse for min fritidsbolig og som endda havde indgivet mundtligt købstilbud. Nu står jeg tilbage med en regning på 10.000 for de attester, som blev bestilt. Farvel til jer også. 

Derfor var i går en lortedag. I dag bliver meget bedre og solen skinner. 

PS: Har jeg fortalt, at min nye bogs titel er Lort og lagkage!