Tag imod!

Nu står den her. I kassevis. Og dufter af tryksværte. Første udgivelse på Forlaget Fevre afventer release. Det føles godt. Jeg glæder mig til at vise den frem, i første omgang til alle dem, som har bidraget til bogens indhold. Det gør jeg torsdag den 20. april kl. 14 hos Business Kolding. 

I dag sender jeg pligteksemplarer til Det Kongelige Bibliotek samt et par bøger til Dansk Bogfortegnelse og håber på en lektørudtalelse. Sender også en kasse med bøger afsted til DBK, som står for distributionen til boghandlere, Saxo og andre butikker. 

I morgen starter en, synes jeg selv, velfortjent påskeferie, og derefter går jeg i krig med markedsføring af bogen.

Håber du har lyst til at læse med!

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]