Næsten færdig

Lige nu sidder jeg med første korrektur af min næste bog. En fagbog. Det er stort. Den er flot. Min grafiker har gjort det godt. Jeg glæder mig til at få den udgivet, men det er også en lidt blandet fornøjelse. Lige om lidt er der ingen vej tilbage. Bogen lukkes og det sidste kapitel er færdigt. Jeg har arbejdet på den i flere måneder. Vil helt klart savne den, selvom der venter meget arbejde forude med markedsføring og salg af den. Så er det bare en smule vemodigt. Mange skønne mennesker har bidraget med deres historier. Det har været en fornøjelse at møde dem alle. Næste gang vi ses, får de en trykt udgave af bogen i hånden og så lukkes det kapitel måske også.

Hvis du vil læse med, skal jeg nok skrive mere om, hvor og hvornår du kan købe den. Men lige nu lader jeg følelserne overtage og slipper tasterne.