Klar, parat og start

Åh, hvor er det vildt. Jeg får altid sommerfugle i maven, åndedrætsbesvær og stive fingre, når jeg skal starte på et nyt kapitel. Spændende og samtidigt lettere angst præget. Jeg skriver ud i luften, uden at ane, hvem der læser med – om der overhovedet er nogen derude, som gider læse og gider interessere sig for, hvad sådan en ordnørd, som mig, oplever, mener, drømmer eller bare bruger dagene til. 

Jeg har haft andre blogs, med en del læsere, men tiden var inde til at modernisere og til at tage en ny vej. Det gør jeg så – blandt andet med denne helt nye blog. Så må tiden vise, om jeg skriver dagbog helt og holdent for min egen skyld, eller om der kommer læsere til undervejs, som inspireres og underholdes af mine skriverier. Skrive skal jeg i hvert fald. Og helst hele tiden. Det er blandt andet det, som du kan læse med om. Hvordan jeg skriver, hvor meget, om hvad, hvordan og alt det ind i mellem. 

God læselyst til jer, som finder min blog.